Versace Eros Yorumlari

Versace Eros Erkek , Gianni Versace tarafından Milano, İtalya’da 1978’de kurulan üst segment bir mağazadır. Dünya çapında üne sahip ve çok başarılı işlerde imzası bulunan Versace, bugün artık mağazalar zincirine sahip ve parfümden saate birçok alanda üretime giren bir şirket haline dönüşmüştür. İlk saat üretimini 1994’te Gianni Versace ve Frank Muller imzası ile İsviçre’de gerçekleştirmiştir. Lüks aksesuar tasarım ve üretimlerinde adından bolca söz ettiren Versace, erkek parfümleri noktasında da büyük başarılara imza atmıştır. Versace logosu yılan saçlı kadın olan “Medusa”dır. Stil bazında pop art, eski Yunan ve Roma mimarisi esintileri görülür. Versace isminin bulunduğu en güzel parfüm imzalarından bir tanesi ise hem kadın versiyonu hem erkek versiyonu bulunan Versace Eros’tur.

Versace Eros Parfum Yorumlari

Versace Eros Erkek Edt Tanıtımı

Versace Eros Erkek Edt, 2012’de piyasaya sunuluyor. Tasarımı oldukça çekici ve etkileyici bir şişesi mevcut. Kare şeklinde olan dış tasarımında petrol mavisi renklerin keskinliği yoğunlukta ve ortasında da Versace’ın logosunda bulunan yılan saçlı kadın Medusa bulunuyor. Logonun altında altın detaylarla Versace Eros yazarken, kapak kısmında da parlak, altın, ince detaylar bulunuyor.

Versace Eros Erkek Edt Koku Notaları ve Aroması

Versace Eros Erkek Edt, pek alışık olmadığımız bir harmana sahip. Üst notalarında nane yaprakları, limon kabuğu ve yeşil elma bulunuyor. Orta notalarda tonka fasülyesi, amber, ıtır çiçeği ve vanilya yer alırken alt notalarında atlas sedir ağacı, virjinya sedir ağacı, vetiver ve meşe yosunu bulunuyor. Başlangıcı oldukça taze ve ferah fakat kalp notalarında oryantal ve bitiş notalarında da odunsu notalar baskın geliyor. Yoğun, güçlü ve kalıcı bir formu var.

Açılıştaki etkisinden sonra aromatik otlar ve çiçekler kendilerine yer buluyorlar. Vanilya ve kremsi bir amber ve ağaçsı notlar ile etkileyici, yumuşak geçişli bir kapanış yapıyor. Notalar net ve çok temiz bir şekilde alınıyor. Tam bir yaz mevsimi kokusu. Kalıcılığı notaların gidişatı ile doğru orantılı olarak artıyor ve yavaş yavaş tene oturarak karakteristik yapısını daha çok belli eden bir hal alıyor. Şüphesiz ki en can alıcı notalarından olan nane notası vanilya, amber ve bademsi notalarla karışınca oldukça etkileyici bir koku ortaya çıkıyor.

Versace Eros Erkek Edt İncelemesi

Versace Eros Erkek Edt, performans bazında oldukça etkileyici bir parfüm. Kalıcılığı tatlı baharatlar ve ağacımsı notalar ile doğru orantılı olarak artıyor. Kalitesini hem tasarımında hem içeriğinde hem de performansındaki başarısında kanıtlayan Versace Eros Erkek Edt, erkek parfümü önerileri denildiğinde aklıma gelen en kaliteli kokulardan bir tanesi. Her mevsim kullanılabilir ama yaz mevsimi en çok yakıştığı mevsim gerçekten.

Tende kalış süresi yoğun ve güçlü olduğu için yaklaşık 14-15 saatleri bulan büyük bir performansa erişiyor. Günlük kullanım ve hareketli faaliyetler için oldukça uygun bir koku. Sıkım problemi yok, fazla sıkıldığı takdirde boğan ve rahatsız eden kokulardan bir tanesi değil kesinlikle. Versace Eros’un fiyat aralığı 250-350 TL bandında seyrediyor. Etkileyici kokusuna, içeriğine ve performansına bakıldığında fiyat performans noktasında Versace Eros’un oldukça güzel bir tablo oluşturduğunu söylemek mümkün. Bence kaçırılmaması gereken ve her erkeğin en az bir kere parfüm koleksiyonuna eklemesi gereken karakteristik, etkileyici ve değerli kokulardan bir tanesi…

Versace Eros Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz