Versace Eros Pour Femme Yorumlari

Versace Eros Pour Femme parfümü bayan parfümleri arasında oldukça dikkat çekici bir parfümdür. Ürün 100 ml. şişelerde satışa sunulmaktadır. İlhamını ise aşk tanrısı Eros’tan almıştır. Bergamot ve İtalyan limon kabukları ile bezelenerek üretilmiştir.

Parfümün amacı ise enerjinizin üst düzeye çıkmasıdır. Enerjik bir kokuya sahip olan Versace Eros Pour Femme edp parfümü içeriğindeki ürünlerden bu ilhamı alır. Kimi parfümler bir müddet sonra bizlerde dayanılmaz tesirler yaratır. Ancak bu parfüm ile enerjik ve mistik bir hava hissedeceksiniz.

Ürün içeriğine baktığım zaman çok zayıf kaldığını görüyorum ancak amaç enerjik bir koku yaratmak olduğu için sadece enerji veren ürünler kullanılarak kesin çözüm oluşturulmak istenmiş diyebiliriz. Bu enerjik koku ile çevrenizdekileri etkileyebilir ve dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Kokunuzla baş döndürmek ve etkilemek istiyorsanız eğer size tavsiyem Versace Eros Pour Femme ürünüdür.

Versace Eros Pour Femme Parfum Yorumlari

Versace Eros Pour Femme 100 ml. Parfümün Hikayesi

Göz alıcı ve şehvetli duygulara hitap eder. Güçlü bir yönü olan parfüm ürünüdür. Aşk tanrısı Eros büyük ve gerçek aşkı olan Femme ile karşılaştığında tutkuyla çoşuyor. Bu parfümünde içeriğini Eros ve Femme’nin büyük aşkından ve tutkusundan alır. Aşkın ve tutkunun güçlü yanı parfüm aracılığı ile üzerinize taşınır.

Hayatın durdurulamaz güçlerini şehvetiniz ile kontrol altına alabilirsiniz. Versace ile güç, bireysellik ve baştan çıkarmanın kontrolü sizin elinizde olacak. Versace Eros Pour Femme parfümün bileşenleri çiçeksi, meyvemsi ve odunsu yapıda olduğu için tüm tutkulara erişmek mümkün.

Versace Eros Pour Femme Parfümünün İçindekiler

Versace eros Pour Femme parfümü içinde yer alan baskın ürünler ile gücü kontrol etme yetkisini sizlere veriyor. İçinde yer alan bileşenler; ilk notada karşımıza Sicilya limonu ve mandalinası, beyaz kuş üzümü ve ahududu çıkar. Orta notada manolya, portakal çiçeği, frezya ve yasemin çıkar. Alt notada ise ambrox ve patchoulı ürünü karşımıza çıkar.

Ürün bileşenlerine baktığımız zaman şehvetin ve tutkunun gücünü görmekteyiz. Gücü, şehveti ve tutkuyu seven kadınlar için kaçırılmayacak bir üründür. Versace tarafından şehveti ile çevresini etkilemek isteyen kadınlara önerebilirim.

Versace Eros Pour Femme Parfümün Özellikleri

Özellikle alt tonları ile etkili olan bir parfümdür. Ayrıca parfümün şişe tasarımını da çok beğendim diyebilirim. Oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Hem şişesi hem de içeriği ile beğendiğim ürünler arasında yer alır. Kalıcılık ve koku konusunda da olukça iddialı bir ürün. Şişesinin 100 ml. Olması da bana göre cazip olmaktadır. Açıkçası düşük ml. Ürünleri pek haz etmem. Versace bu konuda bonkör davranmış.

Versacenin bu ürünü kadınlara hitap etse de erkekler için üretilmiş olan aynı özellikte parfümleri de vardır. Eros’un tüm ürünleri kullanıcıları tarafından çok beğenilen ve rağbet gören özelliklere sahiptir. İçeriğinin tutku ve güç ile birleşmesi kullanıcıları daha çok çekmektedir.

Sadece bir sıkma ile her tarafa yayılan koku özelliğine sahiptir. Çok fazla kullanmanıza gerek yoktur. Bu da parfümün uzun süreli kullanılmasına imkan tanımıştır.

Versacenin Diğer Parfümleri

Versace Eros Pour Femme parfümü kadınlara hitap eden bir parfüm iken erkekler için üretilmiş olan parfümleri de aynı özellikte bir güce sahiptir. Bu parfümler ise Versace Crystal Noır Edp 90 ml, Versace Eros Edt 100 ml, Versace Crystal Noir Edp 50 ml, Versace Bright Crystal Edy 90 ml, versace Dylan Blue Stıck Deodorant Pour Homme, Versace Bright Crystal.

Versace Eros Pour Femme Parfum Yorumlari

Aşağıdaki Diğer Makalelerimize Göz Atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz