Victoria Secret Bombshell New York Yorumlari

Victoria’s Secret, Amerika merkezli bir moda şirketidir. Hepimizin hayatında en az bir kere duymuş olduğuna emin olduğum bu dünyaca ünlü marka ağırlıklı olarak kadın iç çamaşırı olmak üzere çorap, sütyen, külot, pijama, mayo, ayakkabı, dış giyim, parfüm ve güzellik kategorilerinde faaliyet göstermektedir. Victoria’s Secret 1977’de Ohio’da kurulmuş olup günümüzde özellikle kozmetik ve iç çamaşırı alanında çokça bilinen bir dünya markasına dönüşmüştür. Hepimizin özellikle Adriana Lima dolayısıyla bildiği Victoria’s Secret Defilesi ise Victoria’s Secret iç çamaşırı ve pijama markasının sponsorluğu doğrultusunda düzenlenen bir defiledir. Victoria Secret Bombshell New York , günümüzde artık kadın parfümleri dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biri haline gelmiştir.

Victoria Secret Bombshell New York Parfum Yorumlari

Victoria Secret Bombshell New York Edp Tanıtımı

2017’de piyasaya çıkarılan Victoria Secret Bombshell New York Edp, Victoria Secret’ın en çok satan parfümlerinden biridir. Bombshell New York, tasarım açısından da oldukça şık. Victoria Secret’ın ikonik rengi haline gelen açık pembe renk ve pembe ile birleşince oldukça kışkırtıcı ve gizemli bir hal alan siyah renk hakim. Üstelik kapak ile şişe arasında bulunan siyah kurdele detayı, şişeyi çok daha çekici bir hale getirmiş.

Victoria Secret Bombshell New York Edp Koku Notaları ve Aroması

Victoria Secret Bombshell New York Edp, üst notalarında mandalina, greyfut, ananas, çilek ve çarkıfelek meyvesi barındırıyor. Orta notalarda karşımıza yasemin, kırmızı dut, müge, şakayık ve vanilya çıkarken alt notalarda ise misk, ağaçsı notalar ve meşe yosunu bulunuyor. Hem kadınsı hem de çok taze, lezzetli bir koku ile karşı karşıyayız. Açılışta yoğun bir turunçgil kokusu mevcut. Turunçgilin yarattığı o ferah etki, parfümün ana unsurlarından bir tanesi haline geliyor zaten. Açılıştaki fresh etki biraz traş kolonyası gibi bir etki yarattıktan sonra yerini zamanla daha tatlı, şekerli bir atmosfere bırakıyor. Meyvemsi kokular özellikle açılışta oldukça çekingen aslında ama zaman geçtikçe çiçeksi bir tatlılık bizi sarıyor. Kırmızı dut, vanilya ve yasemin de işin içine girince koku çok daha çarpıcı ve etkileyici bir forma bürünüyor.

Victoria Secret Bombshell New York Edp İncelemesi

Victoria Secret Bombshell New York Edp, benim kesinlikle kadın parfümü önerileri listelerinde adını görmek istediğim türden fresh bir parfüm. Performansından bahsedecek olursak, güçlü bir kalıcılığı mevcut değil, yaklaşık dört saatlik bir kalıcılıktan söz edebiliriz. Tam bir yaz mevsimi parfümü. Oldukça güzel, tatlı kokulu bir parfüm. Yaz mevsimine yakışmasının sebeplerinden bir tanesi sıcak havada insanı bayan, yorucu ve yoğun bir yapıya bürünmemesi. Dolayısıyla sıcağın ortasında bile oldukça ferah ve taze hissetmeniz mümkün.  Günlük kullanıma çok uygun hem gündüz hem gece atmosferlerine yakışabilecek türden bir parfüm. Fark edilebilirliği özellikle açılış kısmında oldukça güçlü fakat koku zamanla tene yaklaşarak sakinleşiyor ve fark edilirliği azalıyor. Fiyat olarak 100 ml’lik şişeyi 300-400 TL bandında bulmak mümkün. Daha ağır, daha yoğun ve kış akşamlarına uygun parfümleri sevenlerin kesinlikle tercih etmemeleri gereken bir parfüm. Kokunun en güzel taraflarından beri özellikle zaman ilerledikçe tende temiz bir sabun gibi oldukça ferah ve yumuşak kokmaya başlaması. Tek problem gün içerisinde sık sık tazelenme isteyen bir parfüme dönüşebiliyor çünkü dediğimiz gibi çok güçlü bir kalıcılığı yok. Fakat koku o kadar güzel ki, alındığı takdirde tekrar tekrar yenilemenin göze alınabileceği bir parfüm olduğu kesin.

Victoria Secret Bombshell New York Parfum Yorumlari

Aşağıdaki Diğer Makalelerimize Göz Atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz