Victoria Secret Noir Tease Yorumlari

Victoria’s Secret 1977 yılında Amerika’da kurulmuş bir moda şirketidir. Hepimiz adını kadın iç çamaşırları ile duyuyoruz ve biliyoruz. Her yıl düzenlenen Victoria’a Secret Fashion Show ile onları tanıdık. Geçen sene itibari ile son Fashion Show gösterisini yapan şirket kadınlar için çoğu alanda hizmet veriyor. İç çamaşırı bu hizmetlerin başını çekerken kozmetik ürünleri ve parfümleri de onu takip ediyor.

Çok tanınan mankenleri ile sadece iç çamaşırlarını değil bikini, mayo, makyaj ürünleri, pijama ve tabii ki parfümlerini de tanıtıyorlar. Ve hizmet verdikleri alanlardaki başarıları da takdire şayan.

Çoğu kadın için Victoria’a Secret dendiğinde akan sular duruyor. Her ürününü bence çok seviyoruz ve şovları da kaçırmadan takip ediyorduk. Gerçekten fazla kaliteliler ve markaya aşık biri olarak her ürününe kefilim.

2010 yılında çıkan Sexy Little Things Noir Tease, kadınlar tarafından çok sevilen isminden de anlaşılacağı üzere feminist bir parfüm idi. Çok satan parfümün reklam yüzünü haliyle kendi mankenleri yaptı. Parfüm o kadar çok sevilmişti ki şirket, 2017 yılında bu parfümü tekrar canlandırmak için Victoria’s Secret Noir Tease’i piyasaya sürdü.

Victoria Secret Noir Tease Parfum Yorumlari

Victoria’s Secret Noir Tease Formülü

Notlarına başlamadan önce uzun bir listeye hazır olun. Anlaşılan bu parfüm için şirket epey uğraşmış ve geniş yelpazeli notaları bizlerle buluşturmuş. Doğruyu söylemek gerekirse geniş ve fazla notları çok seviyorum ve çoğu kadının da sevdiğini düşünüyorum. Geçelim notalara:

Üst notalarda armut, liçi meyvesi, mandalina ve kırmızı elma bulunuyor. Açılışını da ilk notayı belli ederek yapıyor, parfüm. Bu şekilde düzenli ve kademesine göre giden parfümler nadirdir ve Noir Tease bunlardan biri. Bu kısımda mandalina yoğun olarak gelirken elmayı da net bir şekilde alıyorsunuz ve çok geçmeden bir meyve şöleni başlıyor. Birazdan bu konu biraz daha yumuşayacak ve yoğun meyvelikten kurtulacak

Orta notalarda gardenya, frezya, yasemin, manolya ve bezelye çiçeği var. Üst nota tamamen meyvelerden oluşurken orta notalar ise tamamen çiçeklerden oluşuyor. Bu yönüyle klasik bir kadın parfümü aslında çünkü buna benzer birçok parfüm görmüşlüğümüz vardır. Ama neticesinde Victoria’s Secret; ister istemez sizi içine çekiyor.

Alt notalarda ise siyah vanilya kabuğu, benzoin, misk, çikolata, kehribar ve sandal ağacı bulunuyor. Çoğu parfümde olduğu gibi alt notalar genelde temel nota olarak kabul edilir ve bu bayan parfümünün temel notası da burası.

Parfümün açılışından sonraki bölümde artık siyah vanilya kabuğu çiçekler ile birlikte hissedilmeye başlanıyor ve parfümün temel notasını oluşturuyor. Kullanıcılara göre de en çok hissedilen siyah vanilya kabuğu. Aslında parfüm meyve, çiçek, alt nota şeklinde gidiyor. Ama aynı zamanda da gitmiyor.

Açılışta alınan meyve kokusunun ardından parfüm orta ve alt notalara geçiyor. Ancak üst notayı da hiç bırakmıyor. Hepsi kademeli olarak işleniyor, parfümde. Onu eşsiz yapan nokta da zannediyorum bu nokta oluyor.

Victoria’s Secret Laneti

Victoria’s Secret, parfümlerine genel olarak lanetli diyor. Ben bunu birkaç tanıtım filminde de yöneticiler tarafından duymuştum ve bana biraz abartı gelmişti. Ama birkaç mankenden de duyunca ister istemez merak uyandırmaya başlıyor.

Kadın parfüm önerisi dendiğinde benim için ilk isim Victoria’s Secret’tır. Çünkü markayı gerçekten çok çoğu kadın gibi çok seviyorum. Noir Tease ise severek kullandığım parfümlerinden biri idi. Markanın kendisi gibi baştan çıkarıcı ve dikkat çekici bir yönü var.

Noir Tease EDP

Parfümün EDP formunda olması iyi olmuş. Evet, yoğun bir parfüm ama maalesef fazla kalıcı değil. EDT formunda olsaydı muhtemelen kullanmazdım. Ama yoğunluğu ve notaları gayet oturaklı ve yerli yerinde. Tam bir kadı parfümü, feminist. Tek eksiği kalıcılığının diğer parfümlerine göre düşük olması ama kokusu bazı kötü yanlarını bastırmada ustalaşmış.

Victoria Secret Noir Tease Parfum Yorumlari

Aşağıdaki Diğer Makalelerimize Göz Atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz