Viktor Rolf Spice Bomb Yorumlari

Viktor Rolf Spice Bomb Turunçgillerden greyfurt biraz daha öne çıkmakta. Baharatlardan başat nota olarak tarçının yanında, kırmızı biberi seçmekteyiz. Meyvemsi notaları da alabilirsiniz. Sanıyorum, greyfurt ve pembe biber tatlımsı meyve notası veriyor. Ortalarda gene tatlımsı baharatlar parfümü domine ederken, bunlara yapay ve sentetik yeşil notalar eklenmekte. Tütün, deri ve odun notalarıyla kapanış gerçekleşir . Herhangi bir şekilde çevresinde bulunduğuınuz insanları rahatsız etmez.

Viktor Rolf Spice Bomb Parfum Yorumlari

Viktor Rolf Spice Bomb İçeriği

ÜST NOTA

  • Biber Esansı

ORTA NOTA

  • Tarçın Yaprakları

ALT NOTA

  • Tütün Akoru

Viktor Rolf Spice Bomb İncelemesi

Yapay yeşil notalar hariç, beğenilmeyecek tarafı yok. Kalıcılığı çok kuvvetlidir. Bende bir günü geçti. Sonbahar- kış için uygun kokusu var. Baharatlar modern ve tatlı tarz da yorumlanmış. Günlük kullanım her ortam ve faaliyet için geçerlidir. Tene yerleşince, güzel kokuyor ama fark edilirliği bu aşamada zayıf kalıyor . Victor Rolf Kışın ve akşamları iş ve gezmelerde kullanılabilicek bir parfümdür.

Parfüm uzmanları tarafından da çok sevilerek önerilen Viktor Rolf Spice Bomb parfümü hayatınız boyunca mutlaka denemeniz gereken parfümler arasında en üst seviyede bulunmaktadır. Patlama noktası, şimdi tam zamanı ! Hem enerjik hem de asil görünümü ile dikkatleri üzerine çekmeyi seven erkeklerin tercihi olan Viktor Rolf Spice Bomb kullandığınız andan itibaren teniniz ile muhteşem bir uyum içerisinde olacaktır. İçerisinde bulunan çok özel notalar ile de üst seviye bir parfüm olduğunu ispatlamıştır. Gelin içerisinde hangi notalar bulunmaktadır birlikte inceleyelim. İçerisinde bulunan ; Biber esansı , tarçın yaprakları, tütün akoru ve özellikle Bergamot ile teniniz ile muhteşem bir uyum yakalayacaktır. 1992 yılında Viktor Rolf Spice Bomb ‘ u tasarlayan Viktor Horsting ve Rolf Snoeren ihtişamlı ve etrafınızdaki insanların başını döndürmeniz için tasarlamıştır. İçerisinde bulunan çok özel notalar sayesinde bu parfüm ile herkes tasarından merakları da üzerinize çekeceğinize emin olabilirsiniz.

Kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak olan bu parfüm ile etrafınızdaki kadınların başını döndürmeye hazır olun. Şişe tasarımı ile de güçlü bir duruş sergileyen Viktor Rolf Spice Bomb parfümü şişe tasarımı ile de sizi olduğunuzdan daha iyi hissettirecektir. Her gün kullandığınız bir parfümün şişesini elinize aldığınızda mutlu olmak istersiniz tabiki. Bu noktada size çok iyi bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Viktor Rolf Spice Bomb Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz