Viktor Rolf SpiceBomb Yorumlari

Viktor Rolf SpiceBomb , Viktor&Rolf moda evi, Hollandalı tasarımcılar Viktor Horsting ve Rolf Snoeren tarafından 1993 yılında kurulmuştur. Her ne kadar özel tasarım giyim ve aksesuarlar üzerine kurulmuş olsa da zaman içerisinde birçok alanda faaliyet göstermeye başlamıştır ve bu alanların bir tanesi de erkek parfümleri kategorisidir.

Viktor Rolf SpiceBomb Parfum Yorumlari

Viktor Rolf SpiceBomb Edt Tanıtımı

İlk olarak 2012’de piyasaya sunulan Viktor Rolf SpiceBomb Edt, odunsu ve baharatlı kokular kategorisinde yer alıyor. Bu parfümü bu kadar göz önünde tutan ve ilgi çekici kılan unsurlardan bir tanesi şüphesiz ki tasarımı. Viktor Rolf SpiceBomb, el bombası şeklinde bir tasarıma sahip. Metalik ve siyah detaylar ile oldukça incelikli bir çalışma sonucunda ortaya çıktığını daha ilk dakikalardan anlayabiliyoruz. Dikkat çekici konsepti ile adından da yola çıkarak anlayabileceğimiz gibi gerçekten cesaretli bir koku izlenimi veriyor. SpiceBomb’un tasarımında en çok ilgi çeken noktalardan bir tanesi şeffaf aralıkların yanında siyah metalik detayların olması ve orta kısımda yer alan gri renkli SpiceBomb Viktor&Rolf yazısı.

Viktor Rolf SpiceBomb Edt Koku Notaları ve Aroması

Viktor Rolf SpiceBomb oldukça maskülen bir parfüm. Üst notalarda bergamot, greyfurt, pembe biber ve elemi reçinesi bulunuyor. Orta notalarda karşımıza safran, tarçın ve kırmızı biber bulunuyor. Alt notalarda ise bizi vetiver, tütün ve deri notası karşılıyor.Sakızımsı bir havası var ve bu yönü ile one million’a oldukça benziyor. Parfümün açılışında tatlılık dikkat çekiyor fakat bu tatlılık, rahatsız edici bir şekerlilik gibi değil. En yoğun notalardan bir tanesi şüphesiz ki tarçın ve ardından tütün. Kokunun her notası oldukça dengeli.

Edt formunda olmasına rağmen oldukça güçlü ve tutunan bir yapıya sahip. Özellikle açılıştan sonraki dakikalarda tene yavaşça yaklaşarak iyice oturuyor ve kendini göstermeye başlıyor. Açılışta verdiği o biraz daha baharatlı, yoğun tarafı zamanla azalarak yerini çok daha karakteristik ve insanı büyüleyen bir kokuya bırakıyor. Ne aşırı tatlı ne aşırı baharatlı. Adından da anlayabileceğimiz gibi baharat bombası olarak tanımlayabiliyoruz ve bunun en büyük sebepleri pembe biber ile tarçının hissedildiği yoğunluk. Oldukça karakteristik ve spesifik bir koku olmasından kaynaklı bir şekilde herkese hitap ettiğini söylemek zor. Fakat sevildiği zaman da tam sevilen bir parfüm ve vazgeçilmezler arasında yerini alması da çok zor olmuyor.

Viktor Rolf SpiceBomb Edt İncelemesi

Viktor Rolf SpiceBomb hem tasarımı hem de yarattığı etki ile oldukça maskülen bir koku. Erkek parfümü önerileri başlığı altında adının sayılmasını sonuna kadar hak eden bir yapısı var. Sanıyorum Viktor Rolf SpiceBomb’ın beğenilmesinin ve gördüğü ilginin arkasında yatan en güçlü unsurlardan bir tanesi kokunun içerisindeki denge dağılımının oldukça başarılı yapılmış olması. Her nota ayrı ayrı hissedilebiliyor fakat notalar öyle bir ahenk içinde kendilerini gösteriyorlar ki herhangi birinin daha öne çıkarak kokuyu yorucu bir koku haline getirmesi başarılı bir şekilde engellenmiş.

Fiyat performans noktasında da kullanıcıyı kesinlikle yarı yolda bırakmıyor. Oldukça kaliteli, yüksek performanslı, kalıcılığı ve fark edilirliği yüksek bir yapıda. Sonbahar, kış aylarında kendini daha çok belli ediyor. Ortam olarak dış ortamlarda daha başarılı bir etki elde edilebiliyor çünkü açılışta iç ortamlarda boğucu bir etki yaratma ihtimali yüksek. Ortalama 6-8 saat aralığında bir kalıcılık performansına sahip. Fark edilirliği ise 2-3 saatte oldukça başarılı. Fiyat noktasında ise 300-400 TL bandında bulunuyor. Viktor Rolf SpiceBomb Edt’nin hem tasarım hem içerik hem de performans bazında incelendiğinde bu fiyat bandını hak ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Viktor Rolf SpiceBomb Parfum Yorumlari

Viktor Rolf Spicebomb nasıl bir koku ?

Viktor Rolf Spicebomb içerisinde tarçın, sıcak baharatlar ve tütün ile tatlı notaların bir arada kullanıldığı özel esanslar kullanmaya başladığınız ilk andan itibaren efsanevi bir koku teninizden etrafa yayılacaktır.

Viktor Rolf Flowerbomb nasıl bir koku ?

Viktor Rolf Flowerbomb çiçeksi oryantal bir parfümdür. İçerisinde bulunan Osmanthus, orkide, gül, yasemin, Afrika portakal çiçeği, bergamot ve frezya ile mükemmel bir birliktelik yaşanmıştır. Tam olarak bir çiçek bombası olarak da düşünebilirsiniz.

Chloe Signature nasıl bir koku ?

Feminen, romantik ve büyüleyici bir koku istiyorsanız Chloe Signature parfüm tam da istediğiniz gibi bir parfüm ! Üstelik içerisinde bulunan vadi zambağı, gül ve manolya ile kaliteli bir kokuya ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz