en etkileyici kadin parfumleri yorumlari

En Etkileyici Kadın Parfümleri Kadın parfümleri içinde en etkileyici olanları eskiden beri piyasadaki parfümler içinde ün yapmış ve tanınmış bazı parfümlerdir. Etkileyici kadın parfümleri kendilerine has ve ayrıcalıklı kokuları ile bilinirler. Bu parfümler uzun yıllar süren araştırmalar ve özenli esans harmanlarının birer ürünüdür. Yazımızda bilinen en etkileyici bazı kadın parfümlerine yer verdik.

en etkileyici kadin parfumleri yorum

Christian Dior Jadore Parfüm

Christian Dior Jadore marka kokuların özelliği Dior firmasının en çok satan ürünü olmasından gelir. İlk olarak 1947’de piyasaya sürülen bu parfüm, güzellik endüstrisinde en ünlü kokulardan biri haline gelmiştir. Aslında Christian Dior’un kız kardeşi Catherine, kokunun arkasındaki asıl yaratıcıdır. Parfüm Grasse gülü, yasemin grandiflorum, Endonezya paçuli ve İtalyan mandalina ile büyük ölçüde çiçek dokuludur. Çok bilinen şişesi ve klasik balıksırtı tasarımı da dahil olmak üzere yıllar boyunca birçok güncelleme görmüştür.

Davidoff Cool Water Parfüm

Davidoff Cool Water marka kokuların özelliği ferah ve eşsiz bir kokuya sahip olmasından gelir. Duygulara hitap eden ama cesur ve okyanusun değişen ruh hallerini yansıtır. Temiz, açık ve çekicidir. Davidoff Cool Water kim olduğunuzu güvenle vurgulamanızı sağlar. 

Sistemimizden afrodizyak parfüm nedir? Hakkında detayları inceleyebilirsiniz.

Maison Lancome Lavandes Trianon Parfüm

Maison Lancome Lavandes Trianon marka kokuların özelliği sıcak, rahatlatıcı ve şehvetli bir parfüm hissi getirecek bir kokuya sahip olmasıdır.Etkileyici kadın parfümleri arasında yer alan bu koku 2016 yılında piyasaya sürüldü. Uygulandıktan sonra daha yakından incelendiğinde, davetkar, rahat ve hoş duyguların özünü ve de daha yumuşak kokulu aromatik, bitkisel ve dokulu ipuçlarının kalitesini göreceksiniz.

Koku Maison Lancome Lancome tarafından erkekler ve kadınlar için Lavandes Trianon Sıcak, rahatlatıcı ve şehvetli bir parfüm hissi getirecek bir kokulu gourmand, tatlı ve kremsi kokulu tonlar buketiyle vurgulanan bir aroma. Notaların birleşimine dayanarak Lancome Maison Lancome Lavandes Trianon, buruna Çiçek Meyveli Gourmand kokusu olarak sınıflandırılmıştır. Koku bileşimi tasarımcılar Olivier Gillotin ve Shyamala Maisondieu’nun bir yaratımıdır. Aromatik koku notaları lavanta ile karışırken, derin çiçek ve baharat baz notaları süt ve vanilya izlenimi bırakır.

Bvlgari Goldea The Roman Night Parfüm

Bvlgari Goldea The Roman Night marka kokuların özelliği şehvetli, doğal ve taze parfümlü bir his getirecek kokulu odunsu yapıya sahip olmasıdır. Bvlgari tarafından 2017 yılında piyasaya sürülmüştür.Uygulandıktan sonra daha romantik kokulu yaban hayatı, narenciye ve romantik, uyarıcı ve sakinleştirici hislerin özünü gizleyen kalıcı bir his yaratır.

Tom Ford Black Orchid Parfüm

Tom Ford Black Orchid marka kokuların özelliği adeta tatlı ve sıcak baharatlı kokulu tonlardan oluşan bir buket çiçek hissi uyandırmasıdır. Bu parfüm 2006 yılında piyasaya sürüldü. Sıcak, hafif ve rahatlatıcı duyguların bir özünü daha yumuşak kokulu balsamik, yaban hayatı ve meyvemsi kokulara sahiptir. Bergamot, limon, mandalina, gardenya, yasemin, siyah frenk üzümü gibi meyvelerin kokularına sahiptir. Parfümüm en dip notasında ise misk, tütsü, vanilya, bitter çikolata, paçuli ve sandal ağacı vardır.

Elizabeth Arden 5th Avenue Parfüm

Elizabeth Arden 5th Avenue marka kokuların özelliği sakinleştirici bir parfüm hissi uyandıran kokulu çiçek, meyve ve narenciye kokularından oluşmasıdır. Koku bileşimi Ann Gottlieb’in bir yaratımıdır. Bergamot, mandalina, leylak, vadi zambak, kireç ıhlamur çiçeği ve manolya gibi çiçek ve narenciye üst parfüm notalarına sahiptir. Parfümün merkezinde karanfil, yasemin, gül, sümbülteber, menekşe, şeftali, küçük hindistan cevizi ve ylang ylang vardır.

Hermes Twilly D’Hermes Parfüm

Hermes Twilly D’Hermes marka kokuların özelliği bergamot, acı portakal ve zencefil dahil olmak üzere narenciye ve baharat kokularına sahip olmasıdır. Etkileyici kadın parfümleri arsında yer alan parfüm Hermes tarafından 2017 yılında piyasaya sürüldü. Kullanıcılar tarafından beğeni oranı yüksek olan çok özel bir parfümdür. İçerisinde bulunan notalar ile 4 mevsime uygun üretilen bu parfüm piyasa sürüldüğü tarih olan 2017’den beri bir çok parfüm uzmanı tarafından da dikkatleri çekmiştir. Önerilen listesinde de ön planda bulunan bir parfümdür.

en etkileyici kadin parfumleri yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz