tester parfum

Sitemizde daha öncesinde sizlere tester parfümler ile alakalı genel bilgiler vermiştik. Şimdiki yazımızda tester parfüm ile alakalı daha detaylı bilgiler paylaşmaya çalışacağız. Şimdi hemen konu başlıklarımız ile beraber tester parfüm konusuna girelim.

Tester Parfüm Nedir ?

Öncelikle tester parfüm nedir bunu anlamaya çalışalım .Tester parfüm parfüm mağazalarına gittiğimizde satın alacağımız bir parfümü daha öncesinden test etmemiz için bizlere sunulan parfümlerdir.

Bu parfümler raflarda bulunur ve daha öncesinde üretici firmadan gelen kutusu çıkartılmış bir vaziyette olur. Bir parfüm satın almadan önce o deneyimi elde etmenizi amaçlamaktadır. Hatta bazen kalıcılıklarını bile bir Avm ye gittiğimizde üstümüzde ne kadar kaldığını test etmemiz için bile kullanırız. Her zaman müşteriler için mağazalarda bulunan parfümlerdir. Nerdeyse her zaman çünkü mağazalar için artık zorunlu bir hale gelmiştir.

tester parfüm
Chanel Etkinlikten Bir Hatıra Fotoğrafı

Yukarıdaki fotoğrafımda chanel tarafından düzenlenen bir etkinlikte çekilmiştir. Bu Fotoğrafta arka tarafımızda duran parfümler tamamı tester parfümlerdir. Fotoğrafta gördüğünüz gibi tester parfümlerin bir farkı bulunmamaktadır. Sizlere bunlarla alakalı daha detaylı bilgi vermeye çalışacağım. Bir sonraki konumuz olan tester parfümlerin farkları nelerdir burada değineceğiz.

Tester Parfümlerin Farkları Nelerdir ?

Tester Parfümler Nasıl Yapılır şeklinde çok yanlış bilgiler etrafta bulunmaktadır. Normal parfümler nasıl yapılıyorsa tester parfümlerde aynı fabrika üzerinde yapılmaktadır. Tester parfüm ile Normal ambalajlı parfümler arasındaki farkları sizlere kısa anlatmaya çalışacağım .

  • Bu parfümler mağazadan satın alacağınız parfümlerin sıvısı ile aynılardır. Dolum esnasında fabrikalardan rastgele seçilen şişelere konulmaktadır. Bu şişelere daha sonrasında Tester / Demonstration yazılır . Bu yazı işlemleri bazen yerini şişenin üzerine kazımaya bazen ise etikete bırakır. Bu markadan markaya değişkenlik göstermektedir.
  • Kutuları normal mağazadan alacağınız Orjinal parfümden farklılık gösterebilir. Hatta çoğunlukla farklılık göstermektedir. Bunun sebebi ise bu ürünlerin tekrardan satışa sunulmasını engellemek içindir. Bu kutuların üzerine yapışkan ile tester ibaresi yapıştırılıyor .Ama bu durum çok nadir rastladığımız bir durumdur. Markaların çoğu bu parfümler için özel tester kutuları üretmektelerdir. Bu kutular ise genellik beyaz kutular olup üzerlerinde tester / demonstration ibareleri yer almaktadır. Bu beyaz kutular genellikle sade ve üstünde marka ve ürünün ismi yazılı olur . Bazı markalar bunlara barkod eklerken bazıları eklemezler.Tabi bu sizi yanıltmasın bazen bu kutular hiç dizayn edilmeden gönderilmektedir. Sadece beyaz bir kutu üzerine sadece bir etiket bulunmaktadır. Çok nadir olsada bazı firmalar da bunu daha da basit kutulara hatta karton kutulara koymaktalardır .
  • Bazı tester parfümler kapaksız olarak gelebilmektedir. Yine bunun sebebi yukarda belirttiğimiz gibi tester parfümlerin tekrardan satışa sunulmasını engellemek içindir.
tester parfum

Tester Parfümler Neden Ucuz ?

Tester parfüm ucuz olmasının sebebi yukarda belirttiğimiz maddeler bir çoğunu oluşturmaktadır. Bir diğer etken ise firmalara ücretsiz olarak verilmesidir. Çoğunlukla e ticaret firmaları bir fiziki mağazası bulunmadığından dolayı bu tester ürünler ellerinde kalmaktadır . Bu nedenle uygun fiyatlarla satışlarını gerçekleştirebilirler. Tabi bu fiyatlar akla mantığa uygun fiyatlardır . 60 tl 70 tl ye satılan ürünler orjinal tester parfüm olması imkansızdır. Türkiyede orjinal tester satan firmalar araştırmalarımızda çok yoktur. Bir sonraki satır başlığımızda bu parfümler nereden alınır bunları inceleyeceğiz.

Tester Parfüm Nereden Alınır ?

Herkesin merakla araştırdığı orjinal tester parfüm nereden bulabilirim sorusuna bizde detaylı bir araştırmalarımızdan sonra sizlere sunmak istiyoruz . Biliyorsunuz ki türkiyede tek yetkili tester parfüm satışı yapan firma 2021 yılına kadar parfummekani.com ‘ dı . 2021 yılında halka açılarak Bayilik çalışmaları başlattık. Bizden xml parfüm bayiliği alan e ticaret firmaları parfüm satışı yapmakta olan firmalara satış yetkisi eklenmiştir. Xml parfüm bayiliği verdiğimiz firmaların Site alt kısımlarında parfummekani ibaresi olmasına dikkat edin . Bu ibare eğer ki yoksa orjinal tester parfüm konusunda garantili bir alışveriş yapmamış olursunuz. Yukarda bahsettiğimiz gibi Türkiye de tek orjinal tester parfüm satış yetkisi bizim firmamızda bulunmaktadır.

Tester Parfümlerimize Göz Atmak İçin Tıklayın

Tester Parfümlerle alakalı diğer makalelerimize göz atabilirsiniz .

Blog sayfamızda tüm parfümlerin incelemeleri bulunup , hatta yeni çıkan parfümlerinde incelemesini yapmaktayız . Talep ettiğiniz bir parfüm incelemesi var ise yorum kısmından yazmanız bizim için yeterli olacaktır. Eğer makalemizi beğendiysen devamını gelmesini isterseniz yorum yapmanızı rica ederiz.

Soru Cevap Bölümümüz

Orjinal Tester Parfümler Neden Ucuz ?

Tester parfümler kutuları ve şişelerinde tester ibaresi bulunduğu için daha sonra tekrar satışı yapılamadığından dolayı fiyatları normal piyasa fiyatlarının altındadır.

Tester Parfüm Alınır Mı ?

Tester parfümler nereden aldığınızı bildiğiniz sürece alınır. Makalede bahsettiğimiz üzere bayimiz olan firmalardan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

İnternette Satılan Parfümler Orjinal Mi ?

İnternette satılan özellikle pazaryerlerinde satılan çoğu parfüm sahte olmaktadır. Bunu anlamanız gereken en iyi bölüm jelatinli bir parfümün normal mağazada satılan ürünün ( tester değil ) 190 – 200 tl bandında satılması tamamen sahte olduğunu göstermektedir.

Tester Parfümler Çakma Mı ?

Tester parfümlerinde piyasada sahtesi bulunmaktadır. Özellikle sosyal medya üzerinde birçok sayfa bulunmaktadır. Parfüm mekanı olarak yaklaşık 9 senedir aktif olarak satış yapmaktayız . Memnuniyet oranımız %90 üzerindedir.

Barkodlu Tester Parfüm Ne Demek ?

Barkodlu tester parfüm diye bir şey yoktur. Bazı firmalar kutulara barkod basmaktadır. Ama bazı sahte üreticiler duty free etiketi barkodu üstüne ekliyor orjinal adı altında satmaktadır. Nerede duty free etiketi görürseniz hemen kaçın 🙂

Parfummekani Güvenilir Mi ?

Parfüm mekanı olarak 9 Senedir aktif olarak tester parfüm satışı yapmaktayız . Profesyonel müşteri hizmetlerimize her daim ulaşabilirsiniz. Koşulsuz iade ve değişim imkanı vermekteyiz.Bizimle yapacağınız alışverişten keyif alacağınıza emin olabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz