versace eros

Versace Eros Zarif ve şehvetli bir koku arayan tüm erkekler için mükemmel yeni koku. İsmi Yunan aşk tanrısından esinlenmiştir. Koku, bergamot, neroli ve mandalina notalarından oluşur; ayrıca tarçın ve zencefil gibi bazı baharatlı notalara sahiptir.Eros, hızlı bir şekilde sıcak bir çiçek buketine dönüşen narenciye ve baharat patlamasıyla açılır. Kalp notalarında yasemin, gül ve vadi zambağı; baz amber ve misk içerir.

versace eros

Eros Nedir ve Neden İlgilenmelisiniz?

Kasım ayında piyasaya sürülen yeni bir erkek parfümüdür. Bu parfümün parfümeri olan Francois Robert ve Olivier Gillotin tarafından yaratılmıştır.

Başkaları üzerinde etki bırakmak isteyen erkekler için yaratılmış bir koku. Baştan çıkarıcı ve erkeksi bir kokuya sahip olan bu parfümün sizi huzur ve dinginlik bulabileceğiniz bir yere götüreceği söylenmiştir.

Bu koku geceleri giyilmek içindir. Bunun nedeni karabiber, kakule, pembe biber, bergamot, hindistan cevizi ve siyah çay yaprağı notalarına sahip olmasıdır.

Eros ve Code Parfümleri Arasında Nasıl Seçim Yapılır?

Parfüm endüstrisi patlama yaşıyor ve son birkaç yıldır böyle. Parfüm endüstrisi yılda milyarlarca dolar değerinde. Aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok farklı seçenek var ve bu da sizin için hangi kokunun doğru olduğuna karar vermenizi zorlaştırabilir. Birçok insanın belirli markalara sadık olduğunu biliyoruz, ancak yeni bir koku bulmaya çalışıyorsanız, bu seçimlerinizi daraltmanıza yardımcı olabilir. Eros ve Code Parfümler bugün piyasada erkekler için popüler iki koku. İkisinin de artıları ve eksileri var ama hangisi daha iyi? Sana bağlı! Eros, üst notalarda bergamot, limon, şeftali ve mandalina içeren çok misk ve tatlı bir koku. Ayrıca orta notalarda balkabağı turtası baharatı ve rezene ile alt notalarda vanilya fasulyesi içerir. Armani Code, üst notalarda fesleğen ve mandalina içeren temiz kokulu bir parfümdür.

versace eros vs armani code

Şehvetli ve erkeksi bir kokuya sahip odunsu-amber bir koku. İçerisinde gül, sandal ağacı, vanilya, sedir, amber ve misk bulunmaktadır. Üst notalarda gül, bergamot ve kakule bulunur. Orta notalarda sandal ağacı, vanilya, sedir ve amber, alt notalarda misk bulunur. Armani Code, taze lavanta ipuçlarıyla erkeksi bir kokuya sahip oryantal bir koku. Üst notalarda lavanta yaprağı, melisa yaprağı ve tarhun yaprağı; orta nota için neroli yağı; alt nota için tonka fasulyesi.

Eros parfüm serisi, dünyanın en popüler ve başarılı parfüm serilerinden biridir. Versace, ürünleri için yüksek fiyatlar ödemeye istekli birçok insanla büyük bir takipçi kitlesine sahip.

Koku hem erkeksi hem de kadınsı olacak şekilde tasarlanmıştır, bu yüzden birçok insana hitap eder. Ayrıca misk, vanilya, sandal ağacı ve yasemin notaları içerir.

Parfümün arkasındaki teknoloji, “Kuru Koku Teknolojisi” adı verilen bir teknik içeriyor. Bu teknolojiyi oluşturan moleküller, havaya maruz kaldığında parçalanan özel bir mikro kapsül aracılığıyla salınır. Bu, kokunun zamanla asla eskimeyeceği veya solmayacağı anlamına gelir.

Birçok kişinin indirim aradığı bir sır değil. Ve moda söz konusu olduğunda, hepimiz en iyi fırsatları bulmak isteriz. Versace mağazası, uygun fiyatlarla çok çeşitli ürünler sunmaktadır.

Uygun fiyatlı tasarımlar ve kaliteli kıyafetler arayanlar için Versace mağazası gidilecek yer. 1978’den beri var ve bu süre içinde dünya çapında 300’den fazla mağazası ve 350 çalışanı ile dünya çapında en ünlü markalardan biri haline geldi.

Eros, 2018’in başında piyasaya sürülen yeni bir koku. Bu yeni parfüm hem erkekler hem de kadınlar için mükemmel. Unisex bir kokudur. Koku, narenciye, baharatlı ve odunsu bir kokuya sahiptir.

Koku, kakule ve tarçın aromatik kalbine geçmeden önce greyfurt, bergamot ve limon notaları ile açılır. Alt notalarda vetiver, sedir ağacı ve miskten oluşur.

Versace Eros Erkek Parfüm unisex bir kokuya sahip olduğu için hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılabilir. Aynı zamanda cilt üzerinde saatlerce kalıcıdır, çünkü insanlar diğer parfümler veya kolonyalarda olduğu gibi gün boyunca sık sık tekrar uygulama konusunda endişelenmek zorunda kalmazlar. versace eros edt 100 ml erkek parfüm yorumları için aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Başka Bir Yazımızda Tester Parfüm Nedir Yazımıza Göz Atın -> TIKLA

Sizler İçin En Uygun Eros Parfüm Mağazalarını Aşağıda Paylaşıyorum

Versace Eros afrodizyak etkili mi?

Afrodizyaklar, cinsel istek ve performansı arttırdığına inanılan maddelerdir. yüzyıllardır kullanılan bir afrodizyak ama bu ürün gerçekten işe yarıyor mu?
“Afrodizyak” kelimesi, “aşk ve güzellik tanrıçası Afrodit’e ait” anlamına gelen Yunanca “aphrodisiakos” kelimesinden türetilmiştir.
Eros, geleneksel Çin tıbbında yüzyıllardır kullanılan bileşenlerin karışımından oluşan bir parfümdür.
Üç ana bileşen içerir:
-Yasemin: Duyuları uyarır ve ruh hali üzerinde canlandırıcı bir etkiye sahiptir -Lavanta: Karıştırıldığı koku notalarına bağlı olarak sakinleştirici veya uyarıcı olabilir –

Versace Eros parfüm orjinal olduğunu nasıl anlarsın?

Eros parfümünün orijinal olup olmadığını anlamanın birçok yolu vardır. Yollardan bazıları şişeye bakmak, yorumları okumak ve fiyatı karşılaştırmaktır. Versace eros parfüm fiyat en önemli etkendir.
Eros parfümünün orijinal olup olmadığını şişesine bakarak anlayabilirsiniz. Orijinal parfüm altın bir kapağa sahiptir ve oval şekilli koyu cam şişededir. Ayrıca üzerinde “Versace” logosu ve “eau de parfum” yazan bir çıkartma olmalıdır.
Eros parfümünün orijinal olup olmadığını yorumları okuyarak da anlayabilirsiniz. Gerçekten satın alan kişilerin yorumları, sadece nasıl koktuğunu tahmin eden kişilerin yorumlarından daha güvenilir olacaktır. Nasıl koktuklarını görmek için diğer benzer parfümleri de kontrol edebilirsiniz.

Versace Eros Boyutları Nelerdir ?

versace eros edp 100 ml erkek parfüm
versace eros edp 200ml
versace eros edp 50ml
versace eros femme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz