Paco Rabanne İnvictus Platinum İnceleme konusunu inceleyeceğiz . Aynı Zamanda kullanıcı yorumları hakkında bilgiler paylaşacağız.

İnvictus Platinum Koku İçeriği

Parfümü çiçeksi ve meyveli bir koku. Bergamot, mandalina ve greyfurt üst notalarına sahiptir. Kalp notaları şeftali ve yasemin, taban ise sandal ağacı ve kehribardır.

İnvictus Platinum İnceleme

İnvictus adlı bir şirket tarafından piyasaya sürülen yeni bir parfüm. 8 saate kadar sürmesi beklenen “hepsi bir arada” bir parfüm olduğu söyleniyor. Şirket, kokunun sadece güzel kokmayacağını, aynı zamanda kendinizi iyi hissettireceğini iddia ediyor.

Parfüm kullandıktan sonra fark ettiğim ilk şey, gerçekten güzel ve taze kokması ama çok da baskın olmamasıydı. Koku aslında oldukça hafif ve narindi, bu hoşuma gitti çünkü burnumu tahriş etmedi ya da başım ağrıyormuş gibi hissettirdi.

Fark ettiğim bir sonraki şey, kokunun tekrar başvurmak zorunda kalmadan yaklaşık 8 saat sürdüğüydü. Bu beni çok mutlu etti çünkü

İnvictus platinum kupa parfüm

İnvictus Platinum Kullanıcı Yorumları

uzun yıllardır var olan bir koku. İlkbahar ve yaz mevsimi için mükemmel olan hafif ve taze bir koku.

Hem erkekler hem de kadınlar tarafından birçok olumlu eleştiri almıştır. parfümü sizi tazelenmiş ve temiz hissettirecek.

Invictus, bir süredir piyasada olan popüler bir parfüm. Invictus platinum, şirketin en son parfüm sürümüdür.

Invictus’un yeni bir kokusu. 2018 yılında piyasaya sürüldü ve kullanıcılardan yoğun eleştiriler aldı. Kokunun hafif olduğu, ancak aynı zamanda uzun süre kalıcı olduğu söylenir. Ayrıca erkeksi, odunsu bir kokuya sahiptir.

Invictus, L’Oreal’ın yeni bir kokusu. 2018 yılında piyasaya sürülen unisex bir kokudur. Parfüm 30 ml ve 50 ml’lik şişelerde mevcuttur.

Bu yeni parfüm, ne istediğini bilen ve elde eden kendine güvenen, enerjik ve kendine güvenen kadınlar için tasarlandı.

Invictus’un üst notalarında mandalina, limon, greyfurt ve karabiber; orta notalarda çiçek yasemin ve gül; temel notalar vanilya ve amber ağacıdır.

Invictus, 1887’den beri parfüm üretiyor. en popüler parfümlerinden biridir. Tüm gün süren hafif, ferahlatıcı bir kokuya sahiptir ve onu kullanan her kadını kesinlikle memnun edecektir.

Invictus Platinum Parfüm Kullanıcı Yorumları

Invictus, 1887’den beri parfüm üretiyor. Invictus Platinum Parfüm, en popüler parfümlerinden biridir. Tüm gün süren hafif, ferahlatıcı bir kokuya sahiptir ve onu kullanan her kadını kesinlikle memnun edecektir.

En Uygun Nereden Alınır ?

Çok tartışmalı olsada bir ürünü almadan önce denemeniz gerekiyor . Hem kalıcılık hemde koku bakımından size önereceğim site tester parfüm satmaktadır . Tester parfümler piyasa fiyatlarına göre %70 daha uygundur . Tester parfüm satan siteler arasında tartışmasız olarak orjinal tester parfüm sadece parfummekani.com ‘ da bulunmaktadır.Sizler için direk ürünün linkide aşağıdaki butonu tıklayarak satın alabilirsiniz.

TIKLA SATIN AL

İnvictus platinum en ucuz

İnvictus Platinum Nasıl Bir Koku ?

Invictus Platinum, Paco Rabanne tarafından yaratılmış bir koku. Narenciye, lavanta ve deri notalarına sahiptir.

İnvictus Platinum Hangi Ülkenin ?

Invictus, 1876 yılında George Harris tarafından kurulmuş bir İngiliz lüks parfüm markasıdır.
Invictus Platinum parfümü kadın ve erkek kokusudur. Parfümcü George Harris ve burun Pierre Bourdon. 1996 yılında piyasaya sürüldü. Parfümün üst notalarında narenciye ve bergamot, orta notalarda gül, yasemin, orkide, karanfil ve ylang-ylang; temel notalar sandal ağacı, paçuli ve meşe yosunudur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz