Costume National Scent İntense İnceleme konusunu inceleyeceğiz . Aynı Zamanda kullanıcı yorumları hakkında bilgiler paylaşacağız.

Costume National Scent Parfüm, bay ve bayan parfümüdür. Koku, 2001 yılında Bertrand Duchaufour tarafından yaratıldı.

Koku, narenciye, yeşil ve odunsu notaların karışımından oluşur. Narenciye notalarından bazıları greyfurt, bergamot ve limon içerir. Yeşil notalarda lavanta, ardıç meyveleri ve fesleğen bulunurken, odunsu notalarda sedir ağacı ve sandal ağacı bulunur.

Parfümün üst notalarında bergamot ve mandalina, kalp notalarında yasemin, vanilya ve kediotu ve alt notalarında amber, sandal ağacı ve sedir bulunur. 30ml Eau de Parfum Sprey, 75ml Eau de Parfum Sprey, 100ml Eau de Parfum Sprey, 100ml Parfümlü Vücut Losyonu, 6 x 50ml Parfüm Mist Doldurulabilir Atomizer (6 farklı koku) dahil olmak üzere çeşitli ebatlarda mevcuttur.

Parfüm costume national scent intense İnceleme

Costume National Scent, bir Fransız moda evi olan Costume National tarafından yapılmış bir parfüm. Parfüm Mart 2018’de piyasaya sürüldü ve yasemin, gardenya, bergamot ve misk notalarından oluşuyor. Bu inceleme size kokunun kendisi ve satın almaya değer olup olmadığı hakkında bir fikir verecektir.

Costume Scent İntense yasemin, gardenya, bergamot ve misk notalarına sahiptir. Koku, samimi ancak cesur olarak tanımlanmıştır. Ayrıca sandal ağacı ve vanilya notaları da vardır, bu da onu kendi tarzında oldukça benzersiz kılar.

Koku üç farklı boyutta gelir ;

  • 135 USD karşılığında 50 ml EDT sprey;
  • 230 USD karşılığında 100 ml EDP spreyi;
  • 465 USD karşılığında 200 ml EDP sprey .

Bunların dışında aşağıdaki çeşitleride bulunmaktadır.

  • costume national 21
  • costume national homme
  • scent intense edp natural spray

Tabiki yukarıda belirttiğimiz fiyatlar değişkenlik gösterebilir. Dolar üzerinden belirtmemizin sebebi budur.

Koku çok çiçeksi. Yasemin ve gardenya oldukça belirgindir ve misk ona şehvetli bir hava verir. Kategorisindeki diğer birçok kokuya kıyasla daha doğal bir kokuya sahiptir, sandal ağacı notaları bir miktar sıcaklık katar ve üst notaları yuvarlayan vanilya. Parfüm kaliteli ve geliyor cesur bir tasarıma sahip şık bir şişede.

Yasemin, gardenya, bergamot ve misk notaları bu kokuyu oldukça canlı ve şehvetli kılıyor. Sandal ağacı ona parfümdeki diğer daha belirgin notalarla tezat oluşturan topraksı bir ton verir. Vanilya üst notalarında ve %100 doğal olma kalitesiyle koku bileşenleri, bu gerçekten çok yönlü bir koku. İle eşleştirilmiştir.

Costume National Scent Kullanıcı Yorumları

Bu bölümde internetten derlediğimiz costume national scent intense ekşi ve yabancı kaynaklardaki costume national scent intense yorum sizlerle paylaşacağım.

Bu parfümün kokusunu seviyorum. Hafif ve havadar, ancak yine de derin bir kokusu var. Çiçek buketi gibi kokmadan taze ve temiz kokmak istediğim zamanlar için mükemmel.

Bu parfüm, doğal malzemelerle üretilen kaliteli parfümleriyle tanınan Costume National’ın evi tarafından tasarlanmıştır.

Güne bu parfümle başlayacağım!

Bu parfümle ilgili en iyi şey, çok güçlü veya çok kadınsı olmamasıdır. Her durum için mükemmel olan yumuşak, ferahlatıcı bir kokuya sahiptir.

İncelemeler, bazılarının ucuz bir parfüm gibi koktuğunu söylerken, diğerlerinin “taze” ve “temiz” koktuğunu söylemesiyle karıştı. İncelemeler ayrıca kokunun uzun ömürlülüğünden bahseder, bazı insanlar saatlerce sürdüğünüsürdüğünü söyler.

Bu parfüm, yumuşak notalara sahip temiz kokulardan hoşlanan herkes için önerilir.

İncelemeler genel olarak olumlu. Parfüm, bir yaz günü gibi kokan hafif ve havadar bir koku olarak tanımlanıyor.

Costume National Scent parfümünün incelemeleri çoğunlukla olumlu görünüyor. Bazı yorumcular kokunun hafif ve havadar olduğunu ve bir yaz günü gibi koktuğunu belirtmişlerdir.

En Uygun Nereden Alınır ?

Çok tartışmalı olsada bir ürünü almadan önce denemeniz gerekiyor . Hem kalıcılık hemde koku bakımından size önereceğim site tester parfüm satmaktadır . Tester parfümler piyasa fiyatlarına göre %70 daha uygundur . Tester parfüm satan siteler arasında tartışmasız olarak orjinal tester parfüm sadece parfummekaninda bulunmaktadır.Sizler için direk ürünün linkide aşağıdaki butonu tıklayarak satın alabilirsiniz.

Costume National Scent İntense Soru Cevap

Costume National Scent İntense Nasıl Bir Koku ?

Koku markası, eşsiz ve zarif kokusuyla bilinir. Parfüm, herkese uygun çeşitli kokulara sahiptir.
Parfüm üst notalarda portakal, bergamot ve mandalina içerir; orta notalarda yasemin, gardenya ve ylang-ylang; ve amber, misk, sandal ağacı, vanilya ve güve otunun alt notaları.
Koku, gece kıyafetleri için mükemmeldir çünkü daha fazlasını istemenizi sağlayan baştan çıkarıcı bir kokuya sahiptir.

Costume National Scent İntense Hangi Ülkenin ?

1885 yılından beri var olan bir parfüm firmasıdır. Hem erkek hem de kadın parfümleri üretirler.
Şirket Fransa’da kuruldu, ancak şimdi merkezi Londra’da. 50’den fazla ülkede lokasyonları var ve 1.000’den fazla koku üretiyorlar.
Bu koku, Akdeniz’in kokusuyla çok popülerdir, bu yüzden genellikle İspanya, İtalya veya Yunanistan ile ilişkilendirilir.

Costume National Scent İntense Afrodizyak Etkili Mi ?

Bu parfüm sınırlı sayıda üretilmiştir ve bir afrodizyak olarak yaratılmıştır. Bu etkiye sahip olup olmadığı henüz bilinmiyor, ancak baştan çıkarıcı bir kokusu var.
Parfüm, vanilya, paçuli ve misk ipuçlarıyla mandalina, bergamot ve zencefil notalarına sahiptir.

Costume National Scent İntense parfüm boyutları nelerdir ?

Costume National Scent İntense parfümü çeşitli boyutlarda gelir. Parfümün iki boyutu vardır: 50 ml ve 100 ml şişe. Şişeler saten kapaklı camdan yapılmıştır.
Koku üç farklı boyutta mevcuttur: 50ml, 100ml ve 200ml. Bu şişeler ayrıca saten bir kapağa sahiptir ve camdan yapılmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz