Lancome La Vie Est Belle Yorumlari

Lancome La vie est belle 1935 yılında Paris’te kurulmuş bir koku evidir, fakat günümüzde kozmetik ürünleri de üretiyorlar. Koku olarak işe başladıkları yıllarda oldukça ses getiren bir marka olsa da L’oreal tarafından satın alınana kadar lüks markalar arasında değildi. Satın alınmadan sonra kozmetik ürünü üretseler bile parfümleri ile her zaman ön plana çıkmış olan Lancôme, özellikle La Vie Est Belleparfüm serisi ile çok satanlar arasına girdi.

2012 yılında piyasaya sürülen kokunun tanıtım yüzü Julia Roberts tarafından yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Tabii Julia Roberts’ı görmek insanlara daha çok cazip gelince parfüm fazla fazla satmaya başlandı.

Lancome La Vie Est Belle Parfum Yorumlari

Mutluluğun Parfümü

Lancome, La Vie Est Belle için “Mutluluğun parfümü!” diyor. Bu slogan veya benzerleri ile satışa sunulan birçok parfüm var. Ucuz veya pahalı bu tarz sloganları çok gördük ve haliyle klişe duruyor. Fakat bunu büyük bir marka yapınca gözümüze klişe gelmiyor.

Yaşamın güzelliğini görmemizi vaat eden bu kadın parfümü, ilgimizi çekmeyi yıllar önce başarmıştı ve üstüne koyarak devem ediyor. Kadınlar için güzel kokmak, özellikle bu kokuyla övünmek çok önemlidir. Kokunun bizimle bütünleşmesini isteriz ve bir parfümü beğendiysek ondan kolay kolay vazgeçmeyiz. Lancôme La Vie Est Belle serisi de vazgeçmemizin mümkün olmadığı parfümlerden.

La Vie Est Belle Formülü

Bize mutluluğu vereceğini söyleyen bu parfümün formülünde de kadınları mutlu eden ve kadınların sevdiği kokulardan var. Kalbinde iris çiçeği; üst notalarda siyah Frenk üzümü ile armut; orta notalarda samim yasemini ve Tunus portakal çiçeği; alt notalarda ise tonka fasulyesi, vanilya ve pralin birleşerek La Vie Est Belle’i oluşturuyor.

Formülünü okurken, karışımı hayal etmek bile mutlu olmanızı sağlayacak. Yumuşak bir koku etrafınızı sararken rahatlayacaksınız. Hatta bununla ilgili de Lancôme parfümün tanıtım görselinde şöyle diyor: “Hayat güzeldir. Kendi mutluluk yolunu seç!”. Yani kısaca parfümü deneyenlerin mutlu olduğunu söyleyerek seçimi size bırakıyor.

La Vie Est Belle Edp 75 ml

En pahalı seçenek olan La Vie Est Belle Edp 75 ml biraz göz korkutuyor olabilir. Fakat yıl içerisinde kokusu bir saat bile dayanmadığı için günde defalarca sıktığımız parfümlere ödenen paraya belki de eş değer. En azından kalıcı diyebileceğimiz bir özellikte.

Kadınlar çiçekli kokuları seviyor fakat genelde almaya cesaret edemiyor. Bunun sebebi çiçekli parfümlerin daha evden çıkmadan uçup gitmesi ve yeteri kadar koku vermemesi. Parfümü üstünüze sıktığınızda kokmasını istersiniz, doğal olarak. Burada yardımımıza La Vie Est Belle yetişiyor. Kalıcılığı bizi şaşırtacak derecede fazla olan parfüm rüzgârlı havalarda bile üzerinizde kalıyor. Kıyafetlerinize sindiğinde sizi bırakmayan koku iris çiçeği ile mutluluğunuzun devamlılığını sağlayacak ve yorgunluğunuzu giderecek.

Buradan bakıldığında klasik sloganı olan bir parfüm için oldukça iddialı görünüyor. Hatta çiçek kokusunun kalıcığını vaat ettiğinde daha da iddialı görünüyor. Fakat vereceğiniz paraya değdiğine kendiniz şahit olacaksınız. 75 ml fiyat olarak pahalı olsa da kalıcılığı sayesinde hemen bitmeyecek.

Tabii burada en çok kafa karıştıracak olan şey: tatlımsı kokusu. Tatlı kokular artık herkeste mevcut olduğu ve yıllardır kullanıldığı için kadınlar farklı kokular arıyor. Bu da La Vie Est Belle’i almadan önce sizleri ikileme sokuyor. Ama diğer tatlı kokulara göre bir iki tık daha ağır olduğu için tereddüt etmeden sert/tatlı kokunuzu alabilirsiniz.

Lancôme La Vie Est Belle Kullanıcıları

Kullanıcılar genel olarak parfümden oldukça memnun. Tatlı koku sevmeyeni bile cezbetmeyi başarmış olan bu parfüm kadın parfüm önerisi olarak listelerde yerini almış gibi. Kimileri parfümün fazla ağır olduğunu düşünse de özellikle klasikleşmiş o tatlı kokulardan bıkan kadınlar parfümü çok sevmişler ve az önce de belirttiğimiz gibi fazlasıyla kalıcı olduğunu söylüyorlar. Kokusu ve kalıcılığı ile ön plana çıkan La Vie Est Belle serisi fiyatına bakılmaksızın hâlâ çok satanlar arasında.

Lancome La Vie Est Belle ile mutluluğa açılan kapıları aralamanın tam zamanı…

Lancome La Vie Est Belle Parfum Yorumlari

La Vie Est Belle nasıl bir koku ?

Eğlenceli ve etkileyici bir parfüm olan Lancome La Vie Est Belle parfümü içerisinde bulunan armut, frenk üzümü, portakal çiçeği ve yasemin ile etkileyici bir koku yaratılmıştır. Her ortama uyum sağlayan La Vie Est Belle parfümü teniniz ile harika bir uyum sağlayacaktır.

Lancome La Vie Est Belle içerisinde hangi notalar bulunur ?

Enerjinin dengesi olarak tanınan Lancome La Vie Est Belle parfümü içerisinde iris çiçeği, yasemin, Tunus portakal çiçeği ve tonka fasulyesi bulunmaktadır.

La Vie Est Belle hangi ülkenindir ?

Lancome La Vie Est Belle parfümü Fransa üretimli bir parfümdür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz