Bvlgari Omnia Crystalline Yorumlari

Bvlgari Omnia Crystalline , kadınlar için üretilmiş özel parfümüdür. Omnia şık şişe tasarımı ve kokusu ile diğer kadın parfümlerinden ayrı bir yere sahip. İç içe geçirilmiş 2 tane yüzük tasarımı olan Omnia; koku olarak çiçeksi ve odunsu hoş bir aromaya sahip. Etkileyici bir kokuya sahip olan Omnia teni çok güzel bir şekilde sarıyor . Kullanan kadınlar çok beğendiği erkeklerin dahi çok sevdiği bir koku. Tatlımsı yumuşak aroması ile çiçek kokuları ve hafif tarçın güzel bir şekilde kendini belli ediyor .

Bvlgari Omnia Crystalline İçeriği

Üst Nota

  • Bambu
  • Armut

Orta Nota

  • Çin Tarçını
  • Lotus
  • Çay

Alt Nota

  • Meşe yosunu
  • Misk
  • Sandal Ağacı

Bvlgari Omnia Crystalline İlk sıkımda serinletici ve tatlı bir açılış yapan Omnia sonrasında ise kokusu fazla değişmeden düz bir çizgide devamlı olarak kalıyor. Çok fazla bir değişim göstermeyen parfüm enerjik bir hava vermeye devam ediyor. Kalıclık olarak 8 ila 12 saate yakın olan parfüm her seferinde kendini hissettiriyor. Kalıcılık olarak yüksek zamanlı olmayan ama koku olarak cenneti yaşıcatak olan bu parfüm her kadının denemesi gereken bir parfüm. Özel günler ve iş için kullanılabilir gündüzleri ve yazın kullanılması önerilen bir parfüm olan Omnia her tene uygundur isteyenler kış aylarında ve ya akşamları da kullanabilir .

Bvlgari Omnia Crystalline Parfum Yorumlari

Bvlgari Omnia Crystalline nasıl bir koku ?

Bvlgari Omnia Crystalline parfüm içerisinde bulunan güneş çiçeği ve lotus çiçeği ile bir bütünlük yaratılmıştır. Miskten oluşan bu parfüm içerisinde bulunan notalar ile özel bir an oluşturulmuştur.

Bvlgari Splendida Jasmin Noir parfüm kokusu nasıl ?

Gizemli ve parlak bir parfüm olarak tanınan Bvlgari Splendida Jasmin Noir parfümü içerisinde bulunan beyaz çiçeği ve saten badem ile zarif bir parfüm olarak üretilmiştir. Zarif kadınların tercihi olan Bvlgari Splendida Jasmin Noir parfümü ilk kullanımdan itibaren sizi etkilemeye hazır bir parfümdür.

Hypnotic Poison nasıl bir koku ?

İçerisinde bulunan hindistan cevizi, kayısı ve mürdüm eriği ile yasemin, gün ve sümbülün birleştiği çarpıcı ve bağımlılık yaratan bir parfümdür. Etkileyici ve afrodizyak etkili olan Hypnotic Poison 4 mevsim kullanabileceğiniz eşsiz bir kokudur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz