Versace Bright Crystal Yorumlari

Versace Bright Crystal harika kokusu ve özellikle hafifliği ile kadınları özel hissettircek olan bir parfüm. Bunun yanında Bright Crystal kışın ve yazın özel günler dahilinde kullanılabilcek bir parfüm. Üstelik kullanan kadınların kesinlikle vazgeçemeyeceği bir güzellikte ve erkeklerinde çok beğeneceği bir koku . Versace Bright Crystal Özellikle şık ve narin tasarımlı şişesi , hafif pembe renk seçimi şişesini de kadınsı bir güzellik katıyor .

Versace Bright Crystal Parfum Yorumlari

Versace Bright Crystal İçeriği

Üst Notası

  • Japon limonu
  • Nar

Orta Notası

  • Lotus
  • Ahududu
  • Şakayık
  • Manolya

Alt Notası

  • Kehribar
  • Misk
  • Maun harman karışımı

Versace Bright Crystal Nota Geçişlerini İncelemeye Ne Dersiniz ?

İlk sıkımda Versace bright crystal gelen misk ve maun kokusu, sonra manolya ve lotusa dönünce kokusu çok daha güzel bir şekilde hissediliyor. Kapanışta ise kehribar kendini belli ediyor . Eğer bu koku yastığınıza sinerse şaşırmayın . Daha yoğun bir koku isteyenlerin Absolu olanı almalarını öneririm. İlk çıkan parfüme göre daha yoğun ve kalıcılığı yarım gün daha uzun oluyor . Özel olarak yoğun aroma seven kadınlar için üretinel Absolu’da notalar daha belirgin oluyor . Bütün kadınların denemesi geren bir parfüm olarak bütün yorumlarda geçen bu parfüm; Versace markasının parfümsel olarak göz bebeklerinden biri aynı firmanın moda showlarında kullandığı modellerinde bazılarının bu kokuyu kullandığı biliniyor .

VerKadınlar da en çok beğendiğim parfümlerden biri olan bu parfüm ciddi anlamda her erkeği kendine çekebilicek kapasitede. Ağır olmayışı , narin kokusu ve güzel aroması ile kadın parfümleri arasında özel bir yere sahip . Eğer şüpheniz varsa bir kenara bırakın ve bir şans verin

Versace Bright Crystal Parfum Yorumlari

Versace Bright Crystal nasıl bir koku ?

Özel tasarım şişesi ile şık bir görünüm sağlayan bir parfümdür. Çiçeksi ve taze notaların bir araya gelmesi ile oluşan bu parfüm içerisindeki özel esanlar ile 4 mevsime uygundur.

Versace Crystal Noir içinde ne var ?

Büyüleyici şişe tasarımı ile öncelikli bir tasarıma sahip olan Versace Crystal Noir parfümü içerisinde bulunan Şakayık, gardenya ve amber gibi etkili esanslar ile eşsiz bir koku oluşturulmuştur.

Versace Crystal Noir Afrodizyaklı mı ?

Çiçeksi ve oryantal bir koku ile büyüleyici bir etki yaratan Versace Crystal Noir afrodizyak etkili kadınsı bir parfümdür. Etrafınızdaki insanları etkileyecek olan bu parfüm koku esansı ile sizi çekici bir hale getirecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz