Diesel Fuel For Life Yorumlari

1978 yılında İtalya’da kurulan Diesel markası moda tasarım alanında faaliyet gösteriyor. Özellikle günümüzde pantolonları ile gündeme gelen Diesel’in ilk parfümü 1996 yılında piyasaya sürülüyor. 2013 yılı itibari ile de otuz parfümü bulunan Diesel, Fuel For Life’ı 2007 yılında tüketicilerine sunmuş ve parfümleri arasında en çok ses getiren seri olmuş diyebiliriz.

Diesel Fuel For Life Parfum Yorumlari

Özellikle kaliteli ve ilgi çekici reklam filmleriyle öne çıkan Diesel, satışlarını bu reklamları sayesinde yapıyor. Tanıtımlar ürünü almanız için sizi teşvik ederken kayıtsız kalamıyorsunuz. Dünya çapında tanınan markanın ürünleri ülkemizde de oldukça revaçta.

Günlük kullanımlarda daha çok tercih edilen Diesel Fuel For Life, “Yaşamın canlılığından ilham olan bir hayat iksiri.” olarak tanımlanıyor. Yani, yerine göre parfüm kullanımı tabirinde rahat bir gün için oldukça ideal. Arkadaşlarınızla kafeye giderken veya bir araba seyahatine çıkacağınız zaman kullanmanız sizin için daha iyi olacaktır. Ağır kokulu, başınızı ağrıtan parfümlerin yanı sıra daha hafif fakat etkili olan kokusu sizi rahatsız etmeyecek.

Diesel Fuel For Life 125 ml

İlk ve orta notalarda sizi rahatlatan kokusu alt notalara indikçe kalıcılaşıyor ve hissedilmeye başlanıyor. Burada erkekler ikiye ayrılabiliyor, tabii. Kimisi alt notalardaki odunsu kokuyu severken kimisi üst notalardaki yumuşaklığı tercih ediyor. Fakat sonucun değiştiğini yine de söyleyemeyiz. Ne olursa olsun kendisine bir yer edinen Fuel For Life, bir şekilde iki tarafında isteklerini karşılamayı başarıyor.

Formülüne bakıldığında fazla gözü de burnu da yormuyormuş gibi gözüküyor. Aslında oldukça basit fakat oldukça güçlü bir kokusu var. Tepe notasında anason, kalp notasında yumuşaklığı ile sizi saracak olan lavanta ve kumarin, dip notasında ise güneş çiçeği ve odunsu akorlar bulunan Fuel For Life, erkek parfümü kategorisinde oldukça ideal ve klasik bir koku.

Hayat İksiri Diesel Fuel For Life

Hayat iksiri, denmesinin sebebi daha çok genç erkeklerde tercih ediliyor olması. Yarını düşünmeyen, genç, dinamik ve karizmatik erkekler için yaratıldığı belli olan parfüm orta yaşlı kesimde pek oturmuyor. Bunun sebebi olarak da sıkıldığı anda hissedilen anason kokusu. Fakat bu hissiyat bir süre sonra kaybolmaya ve erkeksi bir hâl almaya başlıyor. Ancak kokunun temelinde anason hep var. Sadece parfüm alt notalara kendini bırakıyor. Bu da genel olarak yumuşak ve rahat bir koku sağlıyor.

Hayat iksiri olarak anılmasının bir diğer nedeni ise “Yaşamları hızlı bir şekilde akıp giden ve yarını düşünmeyenler için tasarlanmıştır,” şeklinde tanımlanmasıdır. Cazip bir tanımla karşımıza çıkan Diesel Fuel For Life, tanıtımları ile de böyle olduğunu anlatıyor, zaten.

Fiyatına rağmen kalıcı olması, erkeklerin bu parfümü tercih etmesindeki en büyük nedenlerinden biri. Günlük kullanım için kalıcı parfüm bulmak biraz zor bir mesele. Hem kokusunun güzel olması lazım hem de kalıcı olarak yormaması lazım. Bunları yaparken de güzel olmasının yanı sıra etkileyici kokması da cabası olunca rahat erkekler günümüzde bu parfümü çok tercih ediyor. Özellikle 125 ml tercih ederek tek seferde uzun vadeli bir kullanım elde ediyorlar.

Diesel Fuel For Life Kullanıcı Yorumları

Gençler arasında erkek parfüm önerisi dendiğinde akla gelen ilk isimlerden olmayı başaran marka çoğu kullanıcısının beğenisini toplamış durumda. Fuel For Life kullanan erkekler genel olarak çevrelerinden de olumlu yanıt aldıklarını söylüyorlar. Bu da bu markayı tercih etmelerindeki en büyük etkenlerden biri oluyor. Bunun yanı sıra kalıcılığından gayet memnun olan tüketiciler kendi yaşıtlarına parfümü tavsiye ediyor. Daha çok kış aylarında kullanılması önerilen Fuel For Life ülkemizde ve dünyada gençler tarafından en çok tercih edilen parfümler arasında.

Parfüm yorumları incelendiğinde kullanıcılar tarafından da çok sevilen bir parfüm olarak ön plana çıkmaktadır. 4 mevsim gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu parfüm sıktığınız andan itibaren teniniz ile bir bütün oluşturacaktır. Ülkemizde çok sevilerek kullanılan bu parfüm , merak uyandıran kokusu ile etrafınızdaki kişiler tarafından sürekli olarak parfümünüzün adının sorulmasını sağlayacaktır.

Diesel Fuel For Life Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz