Paco Rabanne Black XS Yorumlari

Black xs Parfüm sekterörüne 1969 yılında giren Paco Rabanne, 50 yılı aşkın süredir ürettiği her parfümde belli bir standard yakalamakla birlikte bir hayli adından söz ettirmeyi başarıyor.İmza Parfümlerinden olan Paco Rabannne Black XS isimli parfümü piyasa çıktığında çok büyük bir ses getirdi.

Paco Rabannne Black XS Parfum Yorumlari

Paco Rabanne Black XS EDT Tanıtımı

Paco Rabanne ilk olarak parfum sektörüne 1969 yılında ürettmiş olduğu Calandre ile giriş yaptı. Sektöre bir kadın parfümü ile giriş yapan firmanın erkek parfümleri sektörüne girişi ise bu tarihten dört yık sonra yani 1973 yılında oldlu.Uzun süre sessizliğini koruyan firma önce 1993 yılında XS Pour Homme altı yol sonra da Ultraviolet ile parfum endüstrisine yeni bir soluk kattı.

Markanın asıl en büyük amiral gemisi ie 2008 yılında külçe altın tasarımlı şişesi olan 1 million oldu. XS Pour Homme ile aynı şişe tasarımındaki Paco Rabanne Black XS ise koku olarak XS Pour Homme’dan baya farklı bir çizgide seyir ediyor. Parfüm sektöründeki diğer rakiplerine göre daha basit ama populeritesi daha fazla olan parfümler üreten Paco Rabanne’nin işini gayet iyi yapan bir parfum üreticisi olduğuna şüphe yok. Firmanın önceki ürünleri gibi Black XS’de hatırı sayılır bir talep gördü.

Paco Rabanne Black XS EDT Koku Tonları ve Aroması

Fransız parfum markası bu parfümünde odunsu oryantal tonlarda ağır basan bir koku tasarlarken, koku otnları olarak üst katmanda adaçayı ve limon ile gelen bir narenciye orta tonlarda tolu balzamı, siyah kakule, tarçın, pralin gibi daha aromatic kokulara yer vermiştir alt tonlarda ise parfümü paçuli, siyah ember ve Brezilya gül ağacı aromaları kendine yer bulmuştur. Parfüm ilk etapta keskin bir portakal ve narenciye kokusu ile salınım yapmaya başlarken daha sonra merkezinde çileğin sağlamış olduğu ve tatlı baharatlarca desteklenen odunsu koku burnumuza gelmeye başlıyor.

Paco Rabanne Black XS en son evrede ise tütünvari rahiyalı bir kokuya bürünüyor. Birçok kullanıcı tarafından One Million ve Rochas Men ile kıyaslanan Paco Rabanne Black XS açılışında yaymış olduğu baskın narenciye ve portakal kokuları ile One Million ile benzerlik gösterirken içerisinde sahip olduğu çikolata ve tatlı baharatlar sebebi ile de Rochas Men’I yer yer andırıyor. Özelliikle sahip olduğu bu dinamik yapı sebebi ile daha genç yaştaki kullanıcılar için biraz daha avantajlı olan Paco Rabanne Black XS pek tabi daha olgun ve orta yaşlı erkekler tarafından da rahatça tercih edillebilir.

Dört mevsimde de rahatça kullanılabilecek olan parfumü yaz aylarında ise normalden biraz daha dikkatli kullanmak hayli önemli. EDT parfum olarak üretilen Paco Rabanne Black XS rakiplerine kıyasla bir hayli uzun süre tende varlığını sürdürüyor. Kalıcılığı on saatin üzerinde olan parfümü gün için neredeyse hiç yenilemeden bir iş gününü rahatça geçirmenize yarayan bu özelliği sebebi ile kalıcılığı yüksek olmadığı için EDT parfum kullanmaktan kaçınan kullanıcılara da hayli güzel bir alternatfi sunuyor.

Paco Rabanne Black XS Şişesi ve Fiyat İncelemesi

Şişesi yakın zaman değişen Black XS adına da yaraşır bir şekilde şişe rengini siyah olarak güncelledi. Öte yandan Türkiye’de 100ML şişe olarak satin alabileceğiniz parfum 300TL ile 500TL arasında değişen fiyatlarla rahatça bulunabiliyor. Özellikle bir EDT parfüme göre gayet doyurucu bir kalıcılığa sahip olan parfümü satin alırken bu parfum aynı klasmandaki EDP parfümlerle kıyaslamanız g erektiğini de lütfen aklınızdan çıkarmayın. Erkek parfum önerileri konu olduğunda özellikle EDT parfümleri daha çok tercih edenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğiniz Paco Rabanne Black XS hem kalıcılık hem de aroma olarak rahatça sınıfı geçiyor.

Paco Rabannne Black XS Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz