Versace Crystal Noir Yorumlari

Versace Crystal Noir Versace markası Milano, İtalya’da Gianni Versace tarafından 1978 yılında kurulan butik mağazasıdır. Dünyada artık mağazalar zincirine sahip olan Versace, parfüm ve saat gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir. Markanın ilk saat üretimi 1994 senesinde Gianni Versace ve Frank Muller tarafından İsviçre’de yapılmış olup günümüzde her türlü lüks aksesuar tasarım ve üretiminde Versace adını görmek mümkündür.  Bugün artık kadın parfümleri dendiğinde akla gelen en önemli isimlerden bir tanesi Versace markası olmuştur.

Versace Crystal Noir Parfum Yorumlari

Versace Crystal Noir Edt Tanıtımı

İlk olarak 2004’te piyasaya sunulan Versace Crystal Noir Edt, içeriğinden önce tasarımı ile gözleri doldurmayı başaran bir tasarıma sahip. Tasarımın kapak kısmında siyah renkte bir elmas parçası izlenimi veren kısım bulunmaktadır. Kapak kısmının şatafatına istinaden parfümün alt tarafındaki asıl şişesi oldukça sade ve zarif bir görüntü sunmaktadır.

Siyah çerçeveli olup koyu renkli bir turunçgili andıran rengi ile oldukça güzel bir görünüme sahiptir. Şişenin tam ortasında altın detaylar ile Versace Crystal Noir yazısı yer almaktadır. Versace Crystal Noir, piyasaya sunulduğu tarihten bu yana kadın kullanıcıların gözdesi olmuş ve EDT formunda bile gözle görülen yüksek kalıcılık performansına istinaden gördüğü ilgi ile birçok kullanıcının vazgeçilmezler listesinde yerini aldığını göstermiştir.

Versace Crystal Noir Edt Koku Notaları ve Aroması

Versace Crystal Noir’in notalarına değinecek olursak; parfümün üst notalarında bizi zencefil, kakule ve karabiber karşılıyor. Orta notalarda portakal çiçeği, şakayık, gardenya ve Hindistan cevizi yer alırken alt notalarda ise sandal ağacı, misk ve amber bulunuyor. Oldukça sıcak yapılı, kremsi ve yumuşak bir formu mevcut.

Oryantal çiçeksi grubunda yer alan parfüm, bir parfümde alınabilecek her türlü koku ve hissiyatın karşılığını veriyor diyebiliriz. Başlangıçta biraz daha tatlı baharatlı bir açılışla maskülen bir tavır sergilese de dakikalar içerisinde dönüştüğü formda çok daha yumuşak çiçekler ve sütlü aromalar hissedilmeye başlanıyor.

Beyaz çiçeklerin kendi yoğunluklarını hissettirdiği orta noktaların ardından kapanışa doğru yine kremsi, yumuşak yapıda misk vurguları görüyoruz. Sonlara doğru daha yoğun odunsu kokulara sahip fakat bu odunsuluk kesinlikle ağır, boğucu ve yoğun bir odunsuluğa dönüşmüyor. Versace Crystal Noir Edt, dengenin şekil bulmuş hali desek abartıyor olmayız.

Versace Crystal Noir Edt İncelemesi

Versace Crystal Noir Edt, her bakımdan kadın parfümü önerileri listelerine ilk sıralardan giriş yapabilecek potansiyelde bir parfüm. Hem tasarım hem içerik hem etkileyicilik hem de performans noktasında oldukça etkileyici bir tavır sergiliyor. Yalnızca kadınların değil erkeklerin de büyük beğenisini kazanan parfüm, rahatsız edicilik ve boğuculuktan daha uzak olamazdı. Oldukça yumuşak, her mevsimde, her ortamda ve günün her saatinde kullanılabilecek bir yapısı var.

Notaların her birinin fark edilebilir ve kolayca algılanabilir olması da parfüme etkileyici bir netlik sağlıyor. Kalıcılık noktasında oldukça başarılı, özellikle çok terleyen bir tene sahipseniz bu kalıcılık etkisi katlanarak artacak ve neredeyse bir gün boyunca süren başarılı bir performansa ulaşacaktır.

Fark edilebilirlik noktasında ilk sıkımda bir nebze de olsa yoğun bir şekilde fark ediliyor fakat çok kısa süre içerisinde tene uyum sağlayarak sakinleşip kendini göstermeye başlıyor. Fiyat aralığı 400-700 TL bandında değişiklik gösteren bu asalet ve zarafet göstergesi parfüm, bu fiyat aralığının hakkını fazlasıyla veriyor demek yanlış olmaz. Versace Crystal Noir Edt; tasarım, performans ve fiyat noktasında gerçekten tam puan alan ve kullanıcıyı yarı yolda bırakmayan büyülü parfümlerden bir tanesi.

Versace Crystal Noir Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz