Bvlgari Jasmin Noir Yorumlari

Bvlgari Jasmin Noir,Sotirios Voulgaris tarafından kurulan İtalya merkezli bir kuyumcu şirketi iken zaman içerisinde giyim aksesuarları, otelcilik ve parfüm alanlarında da kendine önemli yerler edinmiş bir kuruluş. Bu yazıda Bvlgari’nin en önemli imzalarından bir tanesi olan ve kadınlar tarafından oldukça yoğun bir ilgi ile karşılanan kadın parfümlerinden bir tanesi Bvlgari Jasmin Noir’i inceleyeceğiz.

Bvlgari Jasmin Noir Parfum Yorumlari

Bvlgari Jasmin Noir Tanıtımı

Bvlgari Jasmin Noir, karşımıza ilk olarak etkileyici tasarımı ile çıkıyor. Çanta ya da cüzdan yapısında diyebileceğimiz, deri görünümlü tasarımı ile oldukça dikkat çekici bir etki yaratan bir parfüm. Edt ve Edp formları bulunuyor. Bvlgari Jasmin Noir, 2008 yılında Carlos Benaim ve Sophie Labbe tarafından oluşturuluyor. Lüks ve asil tasarımı ile piyasaya ilk sürüldüğü andan itibaren gözlerin üzerinde olduğu parfümler arasında yerini alıyor. Kremsi, sıcak ve yumuşacık bir yapısı mevcut bu yüzden de insanı boğan, yoğun ve bayağı bir his vermiyor diyebiliriz.

Bvlgari Jasmin Noir Koku Notaları ve Aroması

Bvlgari Jasmin Noir’in kokusu oryantal bir koku. Fazla baharatlı olmayan, sıcak ve yumuşak bir koku. Üst notalarında gardenya, yeşil notalar, bezelye ve portakal; orta notalarında arap yasemini ve badem, alt notalarında ise misk, kehribar, meyan kökü, tonka fasülyesi ve patçuli bulunuyor. Oldukça karakteristik bir kadın kokusu.

Çiçeksi grupta yer alıyor ve özellikle açılışta kullanıcıyı şekerli bir hissiyat ile karşılıyor. Harmanında yaseminin ana tema olması da kremsiliğini ve yumuşak etkisini arttıran etmenlerden bir tanesi. Yaseminin hoş, sade ama bir o kadar da etkileyici kokusu parfümde oldukça ön plana çıkıyor. Canlı, taze, enerjik ve pozitif diyebiliriz bu koku için.

Tek olumsuz yanı son notaların da etkisiyle verdiği tatlı hissiyatın açılıştaki çiçeksiliğe eklenerek bir nebze de olsa abartıya kaçmış olması olabilir ama tabii ki bu noktada kişisel tercihler ve parfümün tendeki uyumu oldukça önemli ve belirleyici. Parfüm koyu tenlilerden ziyade açık tenlilerde karakterini daha oturmuş bir şekilde yansıtıyor. Her zevke uygun bir koku olmadığını söyleyebiliriz fakat sıkıldıktan sonraki açılışta yarattığı sert ve keskin tavrı çok kısa süre içerisinde yumuşayarak yerini daha oturaklı, hoş bir kokuya bırakıyor. Biraz sabır gösterdiğiniz takdirde ciddi bir duygu şölenine sizi davet edecek cinsten.

Bvlgari Jasmin Noir İncelemesi

Bvlgari Jasmin Noir, her anlamda ideal bir yaz mevsimi kokusu. İlkbaharda da kullanılabilir fakat bu parfümün kendini bulduğu yer kesinlikle yaz mevsimi diyebiliriz. Oldukça ferah, günlük kullanıma uygun, hafif ama karakteristik ve fark edilebilir bir koku. Eğer yağlı bir teniniz varsa ve çok terliyorsanız kokunun teninizdeki kalıcılığı daha da fazla olacaktır. Kokunun tene yavaşça yerleşen ve sıkıldıktan sonra ilerleyen dakikalarda iyice oturan, kendini belli eden bir formu mevcut. Kadın parfümü önerileri dendiğinde akla gelen ideal isimlerden bir tanesi olduğunu rahatça söyleyebiliriz.

Yaş aralığı 20-40 diyebiliriz. Parfüm 30 ml, 50 ml ve 100 ml’lik şık tasarımlı şişelerinde edp ve edt versiyonlarında satışa sunuluyor. Ek olarak 200 ml’lik vücut losyonu ve 200 ml’lik banyo jeli de mevcut. Kokunun kalıcılığı ve fark edilebilirliği oldukça yüksek. 100 ml versiyonunu 600-700 TL bandında bulmak mümkün. Parfüm üst segment olunca, bunu hak edip etmediğinin kararı da biraz kullanıcıya kalıyor çünkü kimi tende pahalılığının hakkını verirken kimi tende biraz hayal kırıklığı yaratıyor da denilebilir. Yine de Bvlgari Jasmin Noir, oldukça yüksek performanslı ve etkileyici bir kadın kokusu olarak bir şansı hak ediyor.

Bvlgari Jasmin Noir Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz