Bvlgari Wood Essence Yorumlari

Bvlgari Wood Essence İtalya merkezli bir tasarım şirketi olan Bvlgari, temelde kuyumculuk ve otelcilik ile ilgili alanlarda faaliyet gösteren fakat giyim aksesuarları ve parfüm gibi alanlarda da oldukça başarılı ürünleri piyasaya sunan bir şirket. Özellikle erkek parfümlerinde çok başarılı işler çıkaran Bvlgari, aynı başarıyı kadın parfümlerinde de sürdürüyor.

Bvlgari Wood Essence Parfum Yorumlari

Bvlgari Wood Essence Edp Tanıtımı

2018 çıkışlı olmasına rağmen oldukça büyük bir talep gören Bvlgari Wood Essence, ağacımsı parfümler grubunda yer alan bir parfüm. Dünyaca ünlü ve oldukça deneyimli İspanyol parfümeri Alberto Morillas tarafından tasarlanmış. Tasarımı oldukça dikkat çekici ve başarılı. Koyu yeşil sıvı rengi ve alt tarafı ile üst tarafındaki metal parçalar hariç şeffaf cam yapısı ile bizi karşılayan Bvlgari Man Wood Essence, kullanıcı için ilk görüşte oldukça büyük bir merak yaratıyor.

Bvlgari Wood Essence Edp Koku Notaları ve Aroması

Bvlgari Wood Essence’in üst notalarında şekerli turunçgil notaları, limon kabuğu ve kişniş yaprağı bulunuyor. Orta notalarda sedir ağacı, vetiveri esansı, selvi ağacı bulunuyor. Alt notalarda ise bizi siyam benzoini, sedir ağacı ve amber akoru kaşılıyor.Açılışta oldukça yoğun bir meyvemsi hissiyat ile karşılaşıyoruz.Oldukça canlı, taze bir meyve açılışı var.

Sıkıldıktan sonraki süreçte kuruyunca meyvemsi hissiyat yok olmamakla beraber yerini biraz daha odunsu ve kuru hissiyatlara bırakıyor. Yoğun ve rahatsız edici değil kesinlikle fakat şekerli bir koku olmayı sürdürdüğünü söyleyebiliriz. Kapanışta ise bu tatlılık oranı oldukça azalıyor ve yerini daha odunsu, ağacımsı, kuru notalara bırakıyor. Maalesef çok farklı, benzersiz bir koku değil. Benzerlerini bulmak mümkün. Koku sevilebilir, herkes tarafından her ortamda kullanılabilecek bir parfüm fakat performans açısından düşük denilebilir zira kalıcılık ve fark edilebilirlik açısından çok büyük bir tatmin hissiyatı vermiyor.

Bvlgari Wood Essence Edp İncelemesi

Bvlgari Man Wood Essence, beklentileri karşılayan bir parfüm değil. Erkek parfümü önerileri listelerinde oldukça sık bir şekilde adını görebileceğiniz fakat kullanıldığında kısmi hayal kırıklığı yaşayacağınız klasik yeni nesil parfümlerden bir tanesi. Günlük kullanıma oldukça uygun, sade, çok farklı olmayan ve rakiplerinden koku bazında çok minik farklarla ayrılan bir parfüm. Bvlgari Man Wood Essence, birçok noktadan tercih edilebilir bir koku fakat özel ve farklı bir şeyler arayan erkekler için çok basit kaçacağı da ortada. Oldukça maskülen, baştan çıkarıcı bir koku fakat benzerinin çok olduğunu söylemekte fayda var. Üst segment bir parfüm olmasından kaynaklı bir şekilde karşılaştırma yapılabileceği çok fazla örneği piyasada mevcut. Yaş aralığı 20-30 denilebilir. Ne çok genç ne de çok ağır ve yaşlı bir hissiyatı var.

Ortalama fiyat bandının 350-450 olduğunu söylemek mümkün. Bvlgari Men’in daha önceki parfümlerinde yarattığı büyük başarıyı yansıttığını söyleyemiyoruz. Şişesinin rengi, parfümün kendi rengi ve tasarımı her ne kadar büyük bir ilgi görse ve gerçekten çekici de olsa parfüm kullanılmaya başladığında serinin daha önceki parfümlerine oranla oldukça başarısız kalıyor. Kalıcılık noktasında başarılı olduğunu söyleyemeyiz, ortalama 4-6 saat kalıcılığı mevcut. Fark edilebilirliği ilk sıkıldığında yüksek olsa da ilerleyen dakikalarda fark edilirliğini kaybediyor ve tene iyice oturuyor. Her mevsim için ve her ortam için uygun bir parfüm. Kalıcılık 5/10, yayılım 4/10, fiyat 3/10 diyebiliriz. Kullanım alanlarının oldukça geniş olması ve hemen hemen her atmosfere yakışabilir olması parfümün en olumlu taraflarından bir tanesi.

Bvlgari Wood Essence Parfum Yorumlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz