Lacoste Pour Femme Yorumlari

Lacoste, Fransa merkezli dünyaca ünlü giyim ve aksesuar markasıdır. 1933 yılında Rene Lacoste tarafından kurulmuş olan marka, kurucusundan da kaynaklı olarak başta kaliteli tenis kıyafetleri üretme amacı ile yola çıkıp daha sonra güneş gözlüğü, saat, ayakkabı ve parfüm gibi birçok alanda birçok başarıya imza atan bir markaya dönüşmüştür. Lacoste’nin bugün adını hala en başarılı markalar listesi altında duyurduğu kategorilerden bir tanesi de kadın parfümleridir.

Lacoste Pour Femme Parfum Yorumlari

Lacoste Pour Femme Edp Tanıtımı

Lacoste Pour Femme, karşımıza üstünde markanın sembolü olan timsah sembolünü taşıdığı uzun, ince ve klasik ama şık bir tasarımla çıkıyor. Odunsu, baharatlı, çiçeksi bir kokusu mevcut.Yaş aralığı oldukça geniş, sportif bir koku. Hem klasik hem spor ortamlara ve atmosferlere ayak uydurabilen, günlük kullanıma olduğu kadar özel zamanlarda kullanıma da uygun bir parfümdür. Ağır ve yoğun kokuları sevenler için uygun olduğunu söyleyemeyiz fakat tüm gün üzerinde hafif bir esinti bırakmasını isteyen ve daha taze, hafif kokuları arayanlar için oldukça uygun bir koku.

Lacoste Pour Femme Edp Koku Notaları ve Aroması

Lacoste Pour Femme’nin notaları oldukça çiçeksi ve taze. Üst notalarında mor frezya, orta notalarda amber çiçeği, bulgar gülü ve yasemin, alt notalarında ise sandal ve tütsü bulunuyor. İçeriğinden de anlaşılabileceği gibi oldukça çiçeksi bir koku fakat bu çiçeksilik yoğun, şekerli, bayıcı bi hal almıyor. Açılışta biraz ağır gelen havası dakikalar geçtikçe yerini hoş bir esintiye bırakarak tene iyice oturuyor ve asıl halini ortaya çıkarıyor. Kesinlikle karakteristik, tanıdık ama farklı, etkileyici bir koku. Kadın parfümü önerileri adı altında listelenebilecek kokulardan bir tanesi. Özellikle koyu tenkli kadınlardan ziyade açık tenli kadınlarda kendini çok daha belli eden ve çok daha fazla yakışan kokulardan biri. Oldukça çekici, zarif, feminen, hafif özellikleriyle öne çıkıyor. Daha yırtıcı, keskin, ağır ve yoğun kokuları sevenler için kısıtlı kullanımlarda tercih edilebilir. Sadece aşırılık kısmında ufak bir zaman diliminde aşırılık hissedilebiliyor ama koku genel olarak oldukça dengeli ve basit bir yapıda. Belli bir noktadan sonra maskülen bir tavra bürünüyor diyebiliriz ama yine de feminen tarafını tamamen bıraktığını söylemek doğru olmaz. Parfüm her ortama uygun fakat yine de kapalı ortamda sıkma miktarına dikkat etmek güzel bir önlem olabilir zira dediğimiz gibi açılışta parfüm kendisini hemen belli etmiyor, güzelliğini biraz saklıyor.

Lacoste Pour Femme Edp İncelemesi

Lacoste Pour Femme Edp, oldukça başarılı bir kadın parfümü. Benzersiz diyemeyiz ama benzerleri arasında kendini sıyırdığı çok aşikar. Başarılı bir kalıcılık seviyesi ve fark edilirlik seviyesi bulunuyor. Özellikle yaz mevsiminde gün içerisinde çok fazla terleyen insanların ağır kokulardan ne kadar bunaldığını ve günün sonunda ağır kokuların, aşırı baharatlı ya da aşırı şekerli kokuların güzellikten ziyade daha çirkin etkiler bıraktığını göz önünde bulundurursak Lacoste Pour Femme bu sıkıntıları yaşamak istemeyen insanlar için birebir, gönül rahatlığı ile tercih edilebilir bir parfüm. Yaş aralığı oldukça geniş, 18-40 bile denilebilir. 300-400 TL bandında bulunabiliyor. Fiyat performans noktasında oldukça başarılı ve aldığı fiyatı hak ediyor diyebiliriz çünkü kullanıcıyı yarı yolda bırakmayan parfümlerden bir tanesi.

Lacoste Pour Femme Parfum Yorumlari

Aşağıdaki Diğer Makalelerimize Göz Atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz